Diskussion:Kiwier

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Fugle og Ornitologi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fugle og Ornitologi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fugle- og ornitologi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Liste Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Liste på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Brian jeg tror jeg har spurgt om det før, men jeg kan ikke lige finde dit svar - er måske snart lidt bælgøjet. har du et link til DOFs liste? Jeg har lige været inde på deres side, men kan ikke finde den. Jeg har et foto af en kiwi (en eller anden slags...hmm), så jeg ville jo gerne have det sat på også nu vi er igang med strudsefuglene :-) Jeg har fundet en New Zealandsk side, der lister forskellige underarter også, men det passer ikke helt med listen her i artiklen:

[1]

Har kigget lidt på siden, og du har ret Malene. De har ikke medtaget at spotted kiwi nu regnes som to adskilte arter (little og great på engelsk). Til gengæld så går de lidt længere ned i detaljen i forhold til variationer (de skriver dog ikke om det er geografisk eller anden opdeling de har valgt; men det ligner geografi ud fra teksten). Du skriver i din tekst specifikt underarter, men jeg kan ikke se på siden at det er det de mener og tror (uden selvfølgelig at vide det) heller ikke det er tilfældet. De skriver helt specifikt varieties og ikke subspecies. mvh BrianHansen 5. okt 2003 kl.00:49 (CEST)

--Malene 5. okt 2003 kl.00:19 (CEST)

Hej Malene, her følger linket. De har også gemt det godt.

www.dof.dk

vælg organisationen øverst til venstre

vælg udvalg

vælg navnegruppen ( Direkte http://www.dof.dk/01_organisation/Grupper/Navnegr_forside.html )

cirka midt på siden er der et link under navnet Aves til listen (Direkte http://www.dof.dk/pdf/NAG/DofAves17182003.pdf .

mvh BrianHansen 5. okt 2003 kl.00:39 (CEST)


Tak skal du ha Brian, jeg har bookmarket linket nu :-) Den med underarterne har du vist ret i, det er nærmere varieteter. mvh --Malene 5. okt 2003 kl.09:49 (CEST)