Diskussion:Kontinentale Hockey-Liga

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Ishockey Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Ishockey, et forsøg på at koordinere oprettelsen af ishockey-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Denne artikels titel er en besynderlig sammenblanding af dansk og engelsk. Jeg vil foreslå, at vi ændrer titlen til Kontinentale Hockey-Liga (eller Den Kontinentale Hockey-Liga) (som på tysk wiki), eller evt. blot benytter den russiske titel Kontinentalnaja Hokkeynaja Liga.--Nikolaj 5. jul 2008, 21:00 (CEST)

Kan godt forstå at det kan virke lidt forvirrende, men vil alligevel foreslå at beholde det nuværende navn, ihvertfald indtil videre, da jeg tror det er det navn der vil vinde indpas i danske medier. Se f.eks. her: [1] og her: [2]. AEJ 7. jul 2008, 16:52 (CEST)
Ja engelsk breder sig i sproget. Bør bruge det, der er mest anvendt. --MGA73 16. sep 2008, 16:15 (CEST)
Har lige tjekket på google - klar overvægt af det nuværende navn. Jeg har derfor fjernet flytteforslaget for denne omgang. --MGA73 8. okt 2008, 22:42 (CEST)