Diskussion:Korn

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

"Mere præcist er det et område, som i dag dækkes af landene: Syrien, Palæstina, det sydøstlige Tyrkiet, det nordvestlige Iran og det nordlige Irak." - det er faktisk ikke særlig præcist, og desuden forkert, jf. artiklen om den frugtbare halvmåne. --Palnatoke 8. sep 2005 kl. 08:51 (CEST)

Tigris og Eufrat[rediger kildetekst]

Godt iagttaget - jeg har overset halvmånen som artikel og har henvist hertil, men skal ikke vove at redegøre for landenes placering - måske man kunne skrive noget med floderne Tigris og Eufrat som en bedre reference? --hansjorn 8. sep 2005 kl. 09:10 (CEST)

Nominering[rediger kildetekst]

Jeg har nomineret denne artikel, fordi det er høsttid og jeg tilfældigvis faldt over en bunke korn på vejen. Samtidig har den en kategori og interwiki + billeder, hvilket er mine minimumskrav til en artikel. PS! Dette er et forsøg på at begrunde valget på diskussionssiden, idet det ikke nødvendigvis er nok at tilføje et NDA-skabelon (Nomineret Dagens Artikel). --hansjorn 8. sep 2005 kl. 09:12 (CEST)


Vi må nok have durra med i artiklen. --Sir48 (Thyge) 8. sep 2005 kl. 11:47 (CEST)

Triticale (det er en hybrid af rug og hvede) bør nok også nævnes, uanset om vi har en artikel eller ej. -- Bruger:Wegge 8. sep 2005 kl. 11:50 (CEST)

Overvej udvidelse om pseudokornsorter[rediger kildetekst]

Det ville klæde artiklen hvis der stod noget mere om de såkaldte "pseudokornsorter" idet den kun dækker kornsorter i klasssisk forstand. Mvh. Nessumsaram, 3. april 2017,