Diskussion:Kraftwerk Boxberg

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Nej jeg er ved ta skrive om Schwarze Pumpe Kraftværk, og snart følger......et eller andet der begynder med J... se på Vattenfall. Det kan ikke nytte noget at du blander dig om petitesser.efter at jeg har brugt 48 timer på at kategorisere Vattenfalls besiddelser i Sverige, Danmark og Tyskland. Jeg har aldrig set dig oprette nmogen sider, og jeg er også ligeglad. Men lad mig oprette mine sider i fred. Jeg kommer helt ud af det hvergang. Siderne er oversat efter den engelsek side Boxberg Power StationJohn Peters 1. jul 2008, 10:39 (CEST)


Jeg er helt enig med Palnatoke. Mener også denne side skal flyttes til det oprindelige tyske navn. --Rasmusbudde 1. jul 2008, 10:48 (CEST)

⇒John Peters: En væsentlig pointe er, at begrebet "mine sider" ikke giver mening - når du har trykket på "Gem", må du finde dig i at værket udsættes for kritik. --Palnatoke 1. jul 2008, 12:49 (CEST)

Prøv selv at se under billedet på denne artikel , hvor smukt den hencviser til 'Schwarze Pumpe kraftværk. Kige siden Grundvigs dage har vi bestræbt ops på at minimere brugen af tyske ord, når vi har egne danske. Det er drevet til ekstremer i Norge - efter min mening - men jeg forstår godt at de vil bevare deres sprog, ligesom vi vil, hvis der findes egnede - og fuldt lige så gode ord på dansk, som i dette tilfælde ordet kraftværk. Det er i kategorien kraftværker --og prøv også lige at se den fine kategori:Vattenfall, hvor kraftværkerne smukt ordner sig efter lokaliteten, og een er fri for at default-sortere hver eneste gang. Det er traditionen i England ,Danmark, Norge, Danmark at vi sætter navnet først. Det foreskriver retskrivningsordbogen , og det er det som generationer af dansk-lærere med stolthed har indprentet os.John Peters 1. jul 2008, 14:22 (CEST)

John Peters, lad være med at flytte artiklen igen, når debatten omkring navngivningen ikke er færdig (Diskussion:Kraftwerk Schwarze Pumpe). --‎‎‎‎CThure 1. jul 2008, 16:08 (CEST)