Diskussion:Kubisme

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Historikker sammenført[rediger kildetekst]

Til de forundrede: Opslagene Kubisme og Kubismen blev slettede for at teste en funktion med sammensmeltning af historikker. Den nuværende version er den seneste af Kubisme. Den næste version er så den seneste af Kubismen inden den blev til en omdirigering.

Hermed er samtlige bidragsydere til begge opslag samlede under dette opslag.

Den tekniske forklaring er, at begge opslag under dette navn blev slettede, hvorpå softwaren samler de to artiklers opslag i sletningsloggen. En administrator kan således gendanne samtlige versioner for begge artikler, som nu også figurerer samlet for almindelige brugere. --|EPO| 2. jan 2007 kl. 20:42 (CET)

Jeg håber administratorerne selv forstår ovenstående. –
Når det påstås at to artikler er blevet skrevet sammen uden at "andre sprog" og kategorier mv. er ført med over, hvad gør man så hvis en sletningsanmodning føres ud i livet uden at man bliver opmærksom på dette? Omdirigering synes derfor bedre end sletning. Nu kan det vel være nærved ligegyldigt med en så lille artikel, men hvad med større og komplicerede artikler; man bør være i stand til at kontrollere indholdet i de indvolverede artikler. [ KubismeKubismenDiskussion:Kubismen ] -- Mvh PHansen 3. jan 2007 kl. 09:43 (CET)
Det var mig der ikke var omhyggelig nok da jeg "sammenskrev" de to artikler, og ikke fik overført interwiki - undskyld. --Villy Fink Isaksen 3. jan 2007 kl. 09:52 (CET)
Alt i orden - det problem jeg så var sletnings-skiltet, men hvis |EPO|s indlæg herover kan tolkes sådan at alt kan rekonstrueres uanset om der slettes eller blot omdirigeres, så er problemet måske overført til en form for gravearbejde i arkiverne? Nu mangler vi bare en administrators bekræftelse eller afkræftelse. -- Mvh PHansen 3. jan 2007 kl. 10:11 (CET)
Ja - alt kan rekonstrueres. Det er i alt fald mit indtryk. --Palnatoke 3. jan 2007 kl. 10:18 (CET)