Diskussion:Kurdistans Arbejderparti

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tyrkiet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyrkiet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tyrkietrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Uencyklopædisk og POV[rediger kildetekst]

Denne artikel er komplet uencyklopædisk. Den handler mere om hvordan man kan sammenligne "kurderforfølgelsen" med jødeforfølgelsen og om Tyrkiet og dets militærs måder at undertrykke kurderne på end om PKK. Der er stort set intet faktuelt indhold og et meget ensidet syn er fremsat. Jeg tror en komplet omskrivning er på sin plads. --Sabbe 6. feb 2008, 20:17 (CET)

Er desværre fuldstændigt enig. Spørgsmålet er, om ikke det ville være lettere at indstille artiklen til sletning? --Lindblad 11. maj 2008, 02:14 (CEST)[svar]
Ja, jeg er ikke uenig i at langt størstedelen af teksten her ikke er wiki egnet. der kan højst reddes en stub ud af teksten. Men til gengæld synes jeg at emnet fortjener at der mindst er en stub på dansk wiki om det, ikke mindst på grund af Danmarks rolle i forhold til ROJ-TV og sagsanlæggene, som denne "artikel" dog ikke nævner et ord om. --Saddhiyama 11. maj 2008, 02:51 (CEST)[svar]