Diskussion:Kvantemekanik

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fysik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fysik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fysik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

"mørkt stof" kan så vidt jeg ved ikke observeres, så mon ikke det er en dårlig oversættelse af "black-body radiation"?

http://da.wikipedia.org/wiki/Sortlegeme

sortlegeme, altså (Skrev 80.161.46.6 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Wikificering[rediger kildetekst]

Det virker ikke som om denne artikel følger wikipedias retningslinjer for udseende, og desuden virker den kort. Jeg er dog ikke nok inde i wikipedias retningslinjer til at komme med en klar nok vurdering, derfor overlader jeg det til en anden, at indsætte evtuelle skabeloner. --mgarde 16. apr 2008, 09:46 (CEST)

Reference til Foot[rediger kildetekst]

Jeg har checket ISBN-nummeret til Atomic Physics af Christopher Foot, og Google Books har ganske rigtigt listet den under sluttallet 1. Til gengæld er både min udgave af bogen og forlaget selv enige om at paperback- og hardbackudgaven slutter på hhv. 6 og 9. Jeg ved ikke om der nogen speciel mening med ettallet, men jeg går ud fra at folk kan finde bogen uanset hvad. --Poullindholm 5. jun 2009, 02:25 (CEST)

Afsnittet "Heisenbergs usikkerhedsrelation"[rediger kildetekst]

Den, der har forfattet dette afsnit, bør straks rette usikkerhedsrelation til ubestemthedsrelation. Der er nemlig ikke tale om en usikkerhed, men om en naturgiven ubestemthed. Erik2402 14. feb 2012, 11:45 (CET)

Du kan selv rette artiklen. Bare tryk på "Redigér". --|EPO| COM: 14. feb 2012, 11:47 (CET)