Diskussion:Løkke

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg har ladet mig fortælle at løkke er et noget bredere begreb end der bliver henvist til. Skal artiklen evt. omdøbes til noget mere specifikt, eller omskrives. En med forstand på knob og knuder må vel vide besked, men det gør jeg ikke.. :-) --Onkel Tuca 22. dec 2006 kl. 18:10 (CET)

Jeg tror, det er rigtigt. Dette er et hængningsknob. Men de andre løkker (en lasso for eksempel), har vist også præcise navne. Ditlev Petersen (diskussion) 2. feb 2014, 18:15 (CET)

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Bryan slettede Image:Knot-hangmans-noose.jpg: nc;

-- CommonsTicker 21. aug 2007, 00:16 (CEST)

Jeg har lidt svært ved at se hvad vi skal bruge sådanne udvidede ordbogsopslag. Skåret ind til benet:

Ordet "løkke" har betydning A..., men også betydning B..., men ... 

Jeg gætter på at opslaget i ODS er bedre. Hvis endeligt ordet har forskellige notable betydninger, bør artikelen splittes op så der er en artikel for hver notabel betydning. Hvilke notable beydninger har ordet, som ikke med fordel kunne skrives ind i en allererede eksisterende artikel? --Madglad (diskussion) 28. apr 2016, 07:27 (CEST)