Diskussion:L.A. Ring

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen L.A. Ring er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Artiklen L.A. Ring har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 48, 2017.

Huskeliste for L.A. Ring: rediger · historik · overvåg · opdater

Senest gennemgået den 6. april 2018 (6 år og 14 dage siden). Artiklen er listet i kvalitetsmærkede artikler til eftersyn.

Maleri Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Maleri, et forsøg på at koordinere oprettelsen af malerirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Jævnfør indlæg om artiklen på Wikipedia:Landsbybrønden/L.A. Ring

Da jeg synes man bør kunne se lidt mere af billederne i gallerier – især artikler der gør udstrakt brug af dem – vil jeg foreslå noget i retning af denne opsætning, og da artiklen jo handler om netop L.A. Ring, kan man vel gå ud fra at læserne ikke tror de er lavet af en anden kunstner. Det gælder naturligvis ikke afsnit som "Gengivelser af kunstneren".

.. i stedet for den almindelige version

-- Mvh PHansen (diskussion) 5. apr 2016, 09:26 (CEST)

Det har jeg faktisk overvejet at undlade L.A. Ring i krediteringen, men det kan måske sætte tvivl i nogen læsere, men jer er neutral overfor forslaget, men de større billeder er en god ting. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 5. apr 2016, 09:31 (CEST)

Jeg vil ikke selv ændre noget, men lade det være et synspunkt eller forslag. -- Mvh PHansen (diskussion) 5. apr 2016, 09:40 (CEST)

Tak - så fik jeg det endeligt lavet. Villy Fink Isaksen (diskussion) 18. sep 2017, 11:44 (CEST)

Layout (hjælp søges)[rediger kildetekst]

Billedet med teksten "H.A. Brendekilde maler et symbolsk billede af Ring der står ved sit væltet staffeli. ca. 1883" skulle gerne stå i afsnittet "Krise" er der nogen der kan hjælpe? --Villy Fink Isaksen (diskussion) 25. apr 2018, 08:29 (CEST)

Røde link[rediger kildetekst]

Hvem kan hjælpe med at gøre røde link blå bla. til Riffelbevægelsen. Jeg har fundet dette korte opslag https://denstoredanske.lex.dk/Riffelbev%C3%A6gelsen om bevægelsen . Desuden mangler også linket til lansbyen Ring at blive blå. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 21. sep 2021, 16:55 (CEST)

Riffelbevægelsen er nu oprettet. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 5. okt 2021, 19:45 (CEST)