Diskussion:Langskib

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Arkæologi og Oldtid Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Arkæologi og Oldtid, et forsøg på at koordinere oprettelsen af arkæologi- og oldtidsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg har rettet nogle interwikis, der henviste til artikler om vikingeskibe generelt og ikke til de artikler om langskibe, som fandtes på de pågældende Wikipediaer. Jeg har imidlertid mistanke om, at nogle af de øvrige interwikis muligvis også går til forkerte artikler, men pga. mit manglende kendskab til de pågældende sprog (og ikke den store paratviden om de forskellige skibstyper) kan jeg ikke vide det sikkert. Fx virker det til, at den polske interwiki (pl:Drakkar) henviser til en artikel, hvor der linkes til en artikel om langskibe (pl:Langskip). --Heelgrasper 8. sep 2006 kl. 20:58 (CEST)

Langskibe er ikke synonymt med drageskibe[rediger kildetekst]

Et drageskib var udstyret med et dragehoved, og det var de fleste langskibe ikke. Mvh --Nordfra (diskussion) 19. dec 2019, 14:30 (CET)