Diskussion:Leung Ting

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvorfor er en infoboks overflødig? Jeg ser ingen grund til at fjerne tilgang til "hurtige data". Ville det ikke være en idé at foreslå en sådan ændring, FØR at den blev eksekveret sådan ud af det blå? Pethol 5. sep 2011, 19:48 (CEST)

Hej Pethol. Problemet er, at det jo netop ikke var en infoboks, men bare en (ekstra) ramme, du sætter uden om billedet. Infobokse indeholder alle andre steder mange flere data, og ideen er, at man bruger en eksisterende infoboks, frem for at bygge den op fra bunden, så boksene får et ensartet udseende. Jeg forstår, at du interesserer dig for kampsportsudøvere; der findes ikke pt. nogen infoboks om kampsportsudøvere, men det kan man naturligvis lave. Det er måske lidt besværligt, men hvis man prøver at se på, hvordan andre person-skabelon-infobokse er opbygget, kan man nok lave sådan en. Alternativt kan man måske bruge den mere generelle {{Infoboks person}} - det er nok den nemme løsning.
Hvis du går i gang med at lave en Skabelon:Infoboks kampsportsudøver, så vil jeg anbefale dig at prøve først i en sandkasse. Så kan du teste af med en kopi af fx denne artikel i Bruger:Pethol/sandkasse2. På den måde undgår du, at en masse eksperimenter kommer til at fylde op i historikkerne i artikelrummet. Mvh. Arne (Amjaabc) 5. sep 2011, 20:10 (CEST)
Kig evt. på andre sprog for at se hvilke ting, de finder det relevant at have med. --Palnatoke 5. sep 2011, 21:12 (CEST)
Så, det var et spørgsmål om layout? Med hensyn til hvad der anses for at være relevante data, er vel egentlig ret individuelt hvad der anses for at være af værdi. Det ville være rart med feedback om hvad andre anskuer hvad ville være relevate data, så vi dels får noget der ikke bare er "copy/paste" og dels noget der for den Danske Wikipedia kunne blive en standard for Wing Chun hierakiet.Pethol 5. sep 2011, 23:54 (CEST) PS: Tak for jeres guidelines.