Diskussion:Liechtenstein

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen Liechtenstein er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.
Artiklen Liechtenstein har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 17, 2013.

Huskeliste for Liechtenstein: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Denne artikel er en del af WikiProjekt Verdens lande, et forsøg på at forbedre artikler om verdens lande på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Er “dobbeltindlandsstat” et populærudtryk eller en rigtig fagterm? Jeg kan godt regne ud, hvad det betyder, men selve ordet er ikke forklaret hverken her eller i artiklen indlandsstat, og Google kan kun finde ordet brugt én gang uden for Wikipedia. --C960657 2. aug 2008, 09:38 (CEST)

Ordet er næppe en "strengt" korrekt fagterm på dansk. Artikelhistorikken viser, at begrebet blev tilføjet den 1. juni 2006 til artiklen, og at det er en direkte oversættelse af det engelske begreb Double landlocked, der også anvendes på CIA' World Face Book --Gevin 3. aug 2008, 13:19 (CEST)

Om nominering til lovende status[rediger kildetekst]

Man kunne i særdeleshed godt ønske sig flere kilder til denne artikel og flere afsnit er slet ikke eller nærmest ikke wikificerede. Jeg har dog ikke fået læst artiklen igennem, så et direkte afslag vil jeg ikke strække den til her. Bare et forbehold. --Sabbe 18. jan 2010, 09:12 (CET)