Diskussion:Loving You

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 1950'erne, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 1950'er-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Flytning af siden[rediger kildetekst]

Da jeg oprettede denne film-side var det under titlen "Loving You", som tillige er filmens originaltitel. Imidlertid er artiklen blevet flyttet til en ny side - "Den gyldne guitar" - som er filmens danske titel.

Jeg mener, at artiklen bør have sit oprindelige navn, fordi:

- Det må være det mest korrekte at benævne filmartikler med filmens originaltitel. Hvis filmen (som i dette tilfælde) tillige har en dansk titel kan der laves en henvisning til dette.

- Specielt i tilfældet "Loving You" samt stort set samtlige øvrige Elvis-film er den danske titel om ikke ukendt, så dog stort set ikke-anvendt.

- Der findes ingen DVD på det danske marked med titlen "Den gyldne guitar"

- Prøv engang at forestille jer, hvis Elvis-filmen "Viva Las Vegas" skulle findes i en artikel med navnet "Elvis i det store race" eller hvis Jailhouse Rock skulle findes i en artikel med navnet "Med knyttede næver". Det er totalt til grin og grænser til blasfemi! -- BKP 8. august 2009. 22.15