Diskussion:MMORPG

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Computerspil Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Computerspil, et forsøg på at koordinere forbedringer og oprettelser af computerspilsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Der står i artiklen at Hellgate: London er et CORPG. Det er jeg ikke enig i. Jeg kan ikke se at spillet har mere PvP-indhold end alle andre MMORPGs -- nemlig simple duel-faciliteter. Jeg vil nok sige at 98% af spillet er fokuseret på PvE (Player vs Environment). --Zor 4. mar 2009, 10:16 (CET)

Sammenskrivningsforslag[rediger kildetekst]

Det vil virke uhensigtsmæssigt at slå MMPORPG artiklen sammen med Computerrollespil. Det er en kæmpe genre i sig selv. Hvis de skal lægges sammen kræver det en meget lang artikel, som MMORPG burde være i sig selv. jon 17. mar 2009, 22:34 (CET)

Denne artikel er allerede forsøgt skrevet ind i computerrollespil, har bare glemt at ændre skabelonen. At MMORPG er en kæmpe genre fremgår ikke af artiklen og istedet for at have mange små artikler vil jeg mene at det er bedre med få store artikler med flere afsnit. Desuden indgår MMORPG'er i online grafikbaserede rollespil så på den led passer det fint ind i artiklen. Indtil vi har nok stof til at MMORPG kan fylde en del mere end på nuværende tidspunkt vil jeg mene det er bedst at holde dem samlet. Så kan vi igen vurdere om de bør være en eller flere artikler. --Kjøller 18. mar 2009, 17:01 (CET)
Tja, det idéen om færre og større artikler virker meget fornuftigt. --Harne 18. mar 2009, 17:05 (CET)

Hmm, sker der noget - eller er det dødt? TherasTaneel (diskussion) 9. okt 2013, 08:07 (CEST)

Dødt. Skriv bare en masse om MMORPG i denne artikel. --Palnatoke (diskussion) 9. okt 2013, 09:10 (CEST)