Diskussion:Magi

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Folketro Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketro, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketro-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg har tilføjet en liste af magiske værker som reference. --Asathoor 11. maj 2006 kl. 23:31 (CEST)

Jeg har rettet lidt på begreberne sort og hvid som i artiklen udelukkende var baseret på etiske overvejelser. --HONORIUS 2. apr 2007 kl. 23:03 (CEST)

Jeg har fjernet dette. Jeg tvivler meget på at dette man kan kategorisere dette under Magi.
Jeg vil gerne hav lidt mere meningen om dette.--
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 13. jul 2011, 15:52 (CEST)
Problemet er at Magi både er en overgruppe' (Over fx. trylleri) og en sidegruppe modsat trylleri. For almindelige mennesker er magi det samme som trylleri og for troldmænd og ægte magiker så er trylleri og magi modsætninger.Dysse 13. jul 2011, 16:15 (CEST)
Men samtidig kan magi, spådomme og profetier sammenfattes som overtro. Enten man tror på dem eller ej, drejer sig jo om overnaturlige fænomener... --Kvent (diskussion) 3. jul 2012, 10:30 (CEST)
Magikere arbejder med spådom og profeti - se fx Agrippas vejledninger i geomantik, astrologi etc. Spådomme og profetier kan være resultatet af et magisk eksperiment. --Asathoor (diskussion) 30. jul 2012, 06:58 (CEST)