Diskussion:Magt

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Problemer med denne artikel[rediger kildetekst]

Det er lykkedes mig at anskaffe Christensen&Jensen, som er angivet som kilde og med en enkelt notehenv. Hele denne artikel er disponeret efter den angivne bog,flere steder ret tæt på teksten i bogen uden at det har givet anledning til notehenvisninger. Jeg har rettet op på det med henvisninger til bogen, men det ændrer ikke ved, at "magtperspektivet" fortrinsvis er i angivne bogs optik. Der manglede bl.a. afsnit om "magtens filosofi", magtteoriens historie og ikke mindst empiriske studier af magt.Ramloser (diskussion) 15. mar 2013, 19:52 (CET)

Jeg har nu tilføjet afsnit om "Magtens metafysik" og "magtens historie" samt "magtbaser". Synes selv, den efterhånden tager form.-Ramloser (diskussion) 20. mar 2013, 21:46 (CET)

Projekt om magt[rediger kildetekst]

Vi kører en projekt om magt i Samfundsfag B, hvor vi forsøger at forbedre og udbygge opslaget. Ret gerne og kommenter gerne. Aypdk (diskussion) 31. aug. 2022, 13:08 (CEST)[svar]