Diskussion:Malk de Koijn

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Roskilde Festival Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Roskilde Festival, et forsøg på at koordinere oprettelsen af relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hej kunne det ikke være en idé at lægge noget lyrik op, har Kosmisk Kaos teksterne liggende, eller gør vi ikke det her?


Malk de koijn[rediger kildetekst]

Er der nogen der kan forklare navnet??

Eksistens?!?[rediger kildetekst]

Hejsa

Lyder som en fantastisk idé at ligger deres lyrik ud, hvis man må....
Det meste ligger forresten på deres hjemmeside, et pænt kryptisk sted dog... (Tryk på dørhåndtaget til højre i billedet).

MEN, mit egentlige indlæg drejer sig om Malk overhovedet eksisterer mere???
MENER jeg har hørt en lille fugl synge om, at efter de fik et par Grammy'er gik de hvert til sit og lagde låg på Malk-de-koijn-projektet...

Malk styrer for vildt!!!

Ikke alt der glitre er ikke guld,
og alt der er lort er ikke brunt

Peace (Skrev Terklotron (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Teksterne er beskyttede af ophavsret. Medmindre der gives udtrykkelig tilladelse til brugen af dem under GFDL må vi efter gældende lov vente 70 år efter gruppen opløses, da ophavsretten bortfalder her.
Gruppen er ikke officielt opløst, men har blot ikke udgivet noget nyt i et stykke tid. Så det er muligt, at de faktisk er gået væk fra hinanden - der er bare ingen officielle oplysninger. Og sidstnævte holder vi os til på Wikipedia. --|EPO| 10. feb 2007 kl. 20:10 (CET)

Du må straks skynde dig, at rette din artikel. Jeg henviser til: http://www.roskilde-festival.dk/nyheder/singlenews/malk-de-koijn-til-roskilde/

Artiklen/ nyheden siger jo nemlig, at gruppen aldrig gik i opløsning og som det fremgår meget tydeligt stadig eksisterer og skal spille på Roskilde Festival i år 2009.

Derfor må artiklen ændres, således at datid bliver ændret til nutid, og at gruppen startede i 1994 men uden at skulle være ophørt i 2004, som der ellers står.

Bare en lige kommentar.

Chris (Skrev 83.94.240.33 (diskussion • bidrag) 14. apr 2009, 18:58. Husk at signere dine indlæg.)

Der er ikke nogen "du", som du kan henvende dig til her - det er nærmest "I", men allerbedst ville det være, hvis du bare selv rettede i teksten - det er princippet her på Wikipedia. Mvh. Arne (Amjaabc) 14. apr 2009, 23:09 (CEST)

QuickiWiki Look Up

Bånd 100?[rediger kildetekst]

Er der nogle der aner hvornår dette stykke er fra? Den optræder ingen steder i de diskografier der ligger rundt omkring, så går ud fra at det er noget af det første fra dem - udgivet engang mellem 1994 og 1998. (Skrev 93.163.31.243 (diskussion • bidrag) 23. maj 2009, 00:34. Husk at signere dine indlæg.)

Indforståethed[rediger kildetekst]

Artiklen er p.t mærket som værende skrevet i et -meget- indforstået sprog. Efter at have læst artikel igennem med dette in mente, kan jeg ikke sige at jeg er enig. Der er enkelte ting der kan betegnes som indforstået (så som brugen af ordet "rimsmed), men ikke noget jeg vil mene er noget egentlig problem.

Den der har markeret artiklen bør forklare hvorfor denne mener at sproget i artiklen er skrevet i et indforstået sprog.

Jeg fjerner markeringen, men, med en passende beskrivelse, kan den eventuelt genindføres.