Diskussion:Margrethe Vestager

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Siebrand slettede Image:Margrethe_Vestager.jpg: Per [[Commons:Deletion requests/Template:Www.folketinget.dk]];

-- CommonsTicker 22. nov 2007, 19:15 (CET)

Tænker det ville være godt med nyere foto af @Vestager. Og god anledning, nu det er hendes fødselsdag :-) Har nogle stykker her, jeg kan lægge på Flickr under liberal licens.

mvh Janus - som arbejder i Økonomi- og Indenrigsministeriet, bare så det er klart.

Tak for oplysningen. Kunne du give os et Flickr-link? Jeg ser f.eks. https://secure.flickr.com/photos/deradikale/sets/72157627568540262 men disse er (så vidt jeg kan se) til ikke-kommerciel anvendelse, - som Wikipedia desværre ikke kan bruge. :-( For at de skal være anvendelige på Wikipedia (Wikimedia Commons) skal de være "frie", f.eks. med licenserne CC0, CC-BY eller CC-BY-SA, mens CC-licenser med NC (ikke-kommerciel) og ND (ikke-modificerbar) ikke kan anvendes. Forskningsminister Sofie Carsten Nielsen har med CC-BY på Flickr anvendt en Wikipedia-venlig licens. Hvis nye Vestager-fotos skal på Wikipedia skal fotografen (ophavsretsholderen) være indstillet på at fotografier må anvendes kommercielt. — Fnielsen (diskussion)