Diskussion:Mathias Rust

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Siebrand slettede Image:Mathias_Rust.jpg: Deleted as per [[Commons:Deletion requests/Image:Mathias Rust.jpg]] (No permission from copyright holder. Rust is not the copyright holder.).;

-- CommonsTicker 11. okt 2007, 16:14 (CEST)

Jeg har lige hørt i en dokumentar på DR2, at han først blev andholdt 20:15, ikke "meget hurtigt derefter"!

Mathias Rust årsagen til reformerne?[rediger kildetekst]

"Det kan formodes, at Gorbatjov dermed gjorde det af med sine politiske modstandere og derved uhindret kunne gennemføre sin reformpolitik" Æhh, kom igen. --77.75.161.35 21. dec 2008, 20:09 (CET)

Jeg har helt fjernet formodningen. Ikke nok med at den var udokumenteret, så virkede det også som åbenlyst POV at prøve at fremstille hele denne sag som årsagen til de senere politiske reformer. --Saddhiyama 21. dec 2008, 20:17 (CET)