Diskussion:Megadeth

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen Megadeth er en god artikel. Det vil sige at den har gennemgået en proces og bliver anset som værende god som kundskabskilde og inspiration til andre artikler. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Artiklen Megadeth har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 3, 2014.

 

Huskeliste for Megadeth: rediger · historik · overvåg · opdater

Røde links der bør laves blå:

  • (nuværende) medlemmer i bandet.
  • Diskografi.
  • Find kilder hvor der mangler.
Roskilde Festival Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Roskilde Festival, et forsøg på at koordinere oprettelsen af relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
GA GA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse GA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
GA GA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse GA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Metal, et forsøg på at koordinere dækningen af heavy metal-musik og undergenrer på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen hvis diskussionsside denne skabelon sidder på, eller besøge projektsiden hvor du kan deltage i projektet.
GA GA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse GA på vurderingsskalaen. Se kommentarer om vurderingen.

Jeg er lidt usikker på følgende oversættelse:

Citat Jeg er klar over rygterne om at jeg forlod Megadeth for at fokusere på mit familieliv. Mit familieliv har altid været min prioritet. Til sidst blev jeg utilfreds med situationen, hvilket fik mig til at ville bruge mere tid med min familie og fik mig til at indse at det er på tide for mig at komme videre til det næste kapitel i min musikalske karriere." Citat

Den oprindelige tekst var:

Citat I am aware of the rumors that I left Megadeth to focus on family life. My family life has always been my priority. In the end, I was unhappy with the situation, which magnified me wanting to spend more time with my family and realizing that it's time for me to move on to the next chapter in my musical career. Citat

Er det rigtigt oversat? --Lhademmor 30. jan 2008, 11:16 (CET)

Det ser rigtigt ud. --Christian89 12. feb 2008, 16:31 (CET)

Tingene på huskelisten bør laves asap. --Broadbeer, Thomas 11. jun 2008, 23:41 (CEST)

En slags evaluering til GA[rediger kildetekst]

...når det nu er blevet kutyme ikke at evaluere først:

  • Indledning:
    • Et link fra "guld- og platinalbum" i indledningen bør gå til en dansk ækvivalent til en:Music recording sales certification – jeg siger ikke linket behøver blive oprettet – grunden til, jeg ikke bare selv gør det, er, at jeg ikke lige ved, hvad det skal hedde.
  • Afsnit 1.2.2
    • Jeg har indsat en kilde mangler, da udtrykket er for vagt til at være strengt faktuelt. Jeg mener derfor, der må findes en kilde, eller det må omskrives til "mange koncerter siden", hvilket man tænker sikkert er rigtigt.
  • Afsnit 1.3.1
    • "røg" som der står eller "var røget" ind i et stofmisbrug? Jeg synes det lyder lidt usandsynligt, at han fra den ene dag til den anden var kommet i et stofmisbrug.

--CarinaT 11. dec 2008, 17:37 (CET)

  • Ordnet
  • Ja, det er dårlig wikistil kan jeg godt se. Er omskrevet nu, da jeg ikke umiddelbart kunne spore andre kilder end "den generelle fornemmelse".
  • Omskrevet.

Tak for evalueringen, og ja det er en skam at evaluering er blevet udfaset sådan. Personligt har jeg i øjeblikket en anden artikel til evaluering som der ikke er en sjæl der har kommenteret siden Santac engang i november, så denne slags engagement er skam særdeles velkommen :-) --Lhademmor 11. dec 2008, 18:15 (CET)

  • Afsnit 1.3.2
    • Jeg forstår ikke, hvad der menes med sætningen Da producer Max Norman stadig pressede på for en langsommere, mere kommerciel lyd fulgte Youthanasia det stilskifte som begyndte med Countdown to Extinction.
  • Afsnit 1.3.3
    • Jeg synes det er meget mærkeligt, at man får at vide Mustaine beskylder ham for at havde påstået at have kræft og så ikke får at vide om det var sandt eller ej.
  • Afsnit 1.3.4
    • ved eller med Iron Maiden?
  • Afsnit 1.4.2
    • Det sidste afsnit i afsnittet er skrevet i nutid: selvom albummet stadig eksisterer og numrene dermed stadig findes på albummet kører det ikke den stil lagt i resten af artiklen. Så enten eller.
Alt ordnet. Dog forstod jeg ikke rigtig 1.3.2, men prøvede alligevel. --Lhademmor 12. dec 2008, 22:08 (CET)
Meget bedre nu. Også 1.3.2. Meget fin biografi faktisk, men desværre opdagede jeg det musikalske afsnit. Så jeg kan ikke stemme for. Og ja, jeg ved godt det kommer ind imellem i biografien, men det ville bare være virkeligt meget forbedrende for artiklen at få et særskilt afsnit. --CarinaT 12. dec 2008, 22:19 (CET)
Mener du dermed at jeg skal flytte det der står om musikstil i biografien, gentage det i et nyt afsnit eller hoppe på tungen og skrive et helt nyt afsnit som ikke gentager hvad der allerede bliver sagt i artiklen? --Lhademmor 12. dec 2008, 22:29 (CET)
Hoppe på tungen;) I hvert fald ikke flytte det, der allerede står, men jeg tror måske det godt kan gøres ved lidt kopieren og redigeren i det eksisterende. Men det kan jeg jo ikke love før jeg ser det! --CarinaT 12. dec 2008, 23:29 (CET)

Indlæg fra 80.197.75.152[rediger kildetekst]

Jeg har nu skimmet den svenske artikel (http://sv.wikipedia.org/wiki/Megadeth), der har fået en flot guldstjerne, og på trods af at denne er både længere og mere indholdsrig, så har den ikke fået en? (Skrev 80.197.75.152 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hvad de svensktalende gør er op til dem. De afgør selv ved afstemning hvilke artikler de synes har fortjent udmærkelser på deres Wikipedia. Hvad angår vores så har vi "fremragende artikler". Der er blot endnu ingen der har nomineret denne artikel til at blive udnævnt til fremragende artikel. Husk i øvrigt at logge ind hvis du vil underskrive med dit brugernavn. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 6. jul 2011, 21:50 (CEST)