Diskussion:Mesut Özil

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Islam Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Islam, et forsøg på at koordinere oprettelsen af islam-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Spanien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Spanien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Spanienrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Mesut Özil er fra tyrkisk afstamning og ikke kurdisk!! (Skrev 89.239.221.147 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Så må du lige finde en kilde, der bekræfter dette, for den eksisterende siger kurdisk. Mvh Knud Winckelmann 9. okt 2010, 15:09 (CEST)
http://www.youtube.com/watch?v=TsBcmvWLKY8&feature=related her ^^ (Skrev 91.100.100.105 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Mesut Özil er fra tyrkisk afstamning og ikke kurdisk!!
- Her er der bevis; http://politiken.dk/sport/fodbold/vmfodbold/vmgrupped/vmtyskland/article1006813.ece
Bemærk: Özil har tyrkiske forældre, men er født i den tyske by Gelsenkirchen. (Skrev 94.18.148.233 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Klippet fra tysk tv er udmærket, hvor han kalder sig selv for tyrkisk. Problemet er bare, at der i artiklen allerede findes en kilde, hvor der oplyses, at han identificerer sig som kurder. Så der er altså en kilde for begge dele.
Artiklen fra Politiken er ikke god, da jeg er fuldstændig overbevist om, at der udelukkende henvises til, at forældrene bor i landet Tyrkiet og ikke har noget at gøre med, om de identificerer sig som kurdere eller tyrkere. I øvrigt kan han sagtens være anderledes end sine forældre. --|EPO| COM: 11. okt 2010, 20:40 (CEST)
Han udtaler selv han er kurder :http://jiyan.dk/2010/08/mesut-ozil-skal-spille-for-real-madrid/ Knud Winckelmann 11. okt 2010, 20:42 (CEST)

Han har Tyrkisk afstamning ..[rediger kildetekst]

Her har jeg et link: http://www.goal.dk/Mit-Goal/Blog/Vis/Indlag/?entry=169836

Og bemærk Wikipedia på alle andre sprog om Mesut Özil. Alle sammen står der at han har Tyrkisk (Skrev 94.18.148.233 (diskussion • bidrag) 21:06. Husk at signere dine indlæg.)

Linket kan ikke bruges som kilde, da der er en blog, der ikke er skrevet af ham selv, men en tilfældig person, der lige så godt kunne være dig eller mig. Tøndemageren 11. okt 2010, 21:28 (CEST)

Allesammen. Mezut Özil er tyrker. Hvis man læser ordentligt om ham står der, at han stammer fra en by, der hedder Yozgat, og det er den halvdel, hvor der ikke bor så mange kurdere.. Mezut har selv snakket i tyrkisk talk show o.s.v..(Skrev 93.167.253.85 (diskussion • bidrag) 23. okt 2010, 14:55. Husk at signere dine indlæg.)

Mesut Özil stammer fra Tyrkiet. Hans forældre er tyrkere. Nu vil jeg forfriske en citat fra en Youtube bruger. "The reason why Mesut choosed Germany is because he was grown up in Germany, speaks German every day and lives in Germany. He feels that he IS a Turk, he is for sure proud for his country BUT, he is more confortable in Germany, because he is used to live there. Like me.

And the other reason he choosed Germany is because, Turkey never gave any attention to him when he was younger, he got denied from Under-21 Turkey"

Hvad skal der stå?[rediger kildetekst]

Det er åbenlyst at der er interessekonflikter vedrørende spillerens oprindelige afstamning. Man kunne være firkantet, og sige at der ikke er noget der hedder "kurdisk" afstamning i beskrivelse af hjemegn, ligesom der heller ikke bliver nævnt om folk er jyske, sjællandske, etc... - men bare danske. Her har vi at gøre med en spiller der er født og opvokset i Tyskland, er tysk statsborger, spiller for det tyske landshold etc. Der må findes et fornuftigt kompromis, for dette show kan ikke fortsætte i evigheder. Mvh. --Pixi Uno 30. maj 2011, 00:20 (CEST)[svar]

Jeg stemmer for bare at slette alt med afstamning så der bare står han er tysker, så kan folk opfatte ham som de har lyst. Celtics 1. jun 2011, 19:00 (CEST)
Det har jeg prøvet, det virkede ikke... Knud Winckelmann 1. jun 2011, 19:36 (CEST)