Diskussion:Metallica

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Roskilde Festival Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Roskilde Festival, et forsøg på at koordinere oprettelsen af relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artiklen Metallica var tidligere kandidat til gode artikler, men blev afvist ved afstemningen. Hvis du kan forbedre artiklen til GA-niveaugør det gerne, og nominer den eventuelt på ny.
Artiklen Metallica har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 43, 2008.

Huskeliste for Metallica: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Metal, et forsøg på at koordinere dækningen af heavy metal-musik og undergenrer på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen hvis diskussionsside denne skabelon sidder på, eller besøge projektsiden hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Se kommentarer om vurderingen.

- Generelt: Skidt oversættelse af den engelske artikel

- Hmm det historie i bunden, er det nødvendigt? det står jo i starten, så det er jo en gentagelse. Så vil det være ok at fjerne det?

~Metallicas musik kender jeg, men ikke Jons - er påstanden om, at deres musik ligner hinanden korrekt? Jeg tvivler, men en eller anden er nødt til at be-/afkræfte det.

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 27. feb 2004 kl. 07:35 (CET)

  • Så vidt jeg lige har fundet hurtigt på nettet, er der meget forskel Metallica og Jon. Se her:
    • Metallica:

Det gamle legendariske heavy metal band er dannet i Los Angeles tilbage i 1981.

    • Overskrift fra en tilfældig avis. (Bare for at vise forskellen)

Er Jon færdig som popsanger? Det, der har hevet den unge popstjerne ind i det danske retsmaskineri, er en episode, der?.osv osv.

  • Altså en popsanger og et heavy metal band.

Maya123 27. feb 2004 kl. 08:12 (CET)

Den køber jeg; Jon er hermed fjernet. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 27. feb 2004 kl. 08:14 (CET)


Jeg har fjernet en meget POV bemærkning fra selve artiklen. Den antydede at den første guitarist blev fyret af flere grunde end alkohol - nemlig dårligt guitarspil. Dette nævnt her, hvis nogen vil grave yderligere.--Jørgen 16. sep 2005 kl. 23:50 (CEST)


Jeg har lige puttet NPOV mærket på igen. Grunden er b.la. introduktionen som virker lige lovlig subjektiv omkring the Black Album og Napster... --Lhademmor 24. jan 2006 kl. 11:07 (CET)

Jeg er enig i, at den er gal med NPOV. En stor del af den øvrige tekst kan iøvrigt trænge til en kærlig hånd. --Surelars 26. mar 2006 kl. 15:25 (CEST)


  • Jeg har gjort lidt mere ud af denne artikel og har tilføjet en del fra den engelske som gav et større indblik i Metallica´s histore.Jim 25. apr 2006 kl. 15:38 (CEST)

Jeg har lavet lidt få rettelser, bl.a. opdateret datoen for det Simpsons afsnit som Metallica medvirker i. Og i Trivia sektionen rettede jeg årstallet for auditionen til Jasons afløser fra 1990 til 2003. Sprutnik 12. jul 2006 kl. 11:42 (CEST)

teknisk problem[rediger kildetekst]

siden kan ikke gemmes fordi der er et link som bliver opfattet som spam. linket blev nok tilføjet før spamfiltret. linket blev tilføjet af Jim den 25. apr 2006 kl. 15:35 diff. 80.63.213.182 10. okt 2006 kl. 21:39 (CEST)

Jeg har fjernet spamlinket så artiklen kan gemmes igen. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 10. okt 2006 kl. 21:46 (CEST)

Kill em all[rediger kildetekst]

Er Ride the lightning ikke det første album og ikke kill em all?