Diskussion:Metro Cash & Carry

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg er i tvivl om det er en fornuftig navngivning af artiklen? Virksomheden kaldes i daglig tale alene Metro og hvis man kigger på siden Metro er der lagt op til at virksomheden skulle betegnes som Metro (engros) hvilket jeg umiddelbart finder mere korrekt. - VicVal 12. okt 2006 kl. 18:12 (CEST)

Jeg kender det egentlig også bare som Metro, men de bruger Metro Cash & Carry i logoet på deres hjemmeside, selv m de i teksten også roder lidt rundt med Metro Danmark Se : www.metro.dk -- Nico 12. okt 2006 kl. 18:22 (CEST)
I deres logo ser jeg det bare som et slogan, ligesom de fleste andre virksomheder har en Punchline i deres grafiske image. Hvis det blot var det ville jeg som nok bare selv flytte siden, men det som gør at jeg tænker en ekstra gang er at de på deres METRO Danmark side skriver at firmaet hedder Cash & Carry Danmark ApS, men der er til gengæld ikke noget Metro. Sidste kommentar er at de faktisk konsekvent benævner Metro navnet i versaler, altså METRO. - VicVal 12. okt 2006 kl. 20:44 (CEST)