Diskussion:Michael Laudrup

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Italien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Italien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Italien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Spanien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Spanien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Spanienrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Denne sætning er efter min mening ikke helt korrekt.

""Umiddelbart ville han være selvskreven til at vinde EM i 1992 med Danmark, men var ikke udtaget til holdet, pga. uenighed med den daværende landstræner Richard Møller Nielsen""

Mikael havde vel selv sagt fra til landsholdet. Her lyder det som om det er ricardo der ikke ville udtage ham.

(skrev: Bruger:Tille3787)

Kan du omformulere det, så det bliver korrekt? En kilde vil være ekstra godt. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 20. jul 2006 kl. 18:43 (CEST)

Jeg prøver at omformulere og indtil videre er min kilde min egen hukommelse, men jeg mener også det var sådan det fremgik af 'Ambassadøren' jeg checker.


Linket til Champions League hedder på denne side Champions League (fodbold). Flere fodboldsider refererer kun til Champions League... Er der nogen, der bliver sure, hvis jeg retter linket på denne side, så det bliver Champions League? Ulla 6. nov 2004 kl. 22:06 (CET)

Der lader til at være både en håndbold- og en skak-turnering af samme navn. --Palnatoke 6. nov 2004 kl. 22:13 (CET)
Ja. Men hvad skal så være standarden? Champions League (fodbold)? Ulla 6. nov 2004 kl. 22:40 (CET)
I første omgang var jeg af den opfattelse at Champions League på dansk klart havde med fodbold at gøre, men når det lige så godt kan være håndbold, skal spillet vel med i parentes. Jeg tror ikke at skakturneringen kaldes det samme på dansk, men jeg ved det faktisk ikke. --Palnatoke 6. nov 2004 kl. 22:44 (CET)
Skal jeg rette de andre sider så? Ulla 6. nov 2004 kl. 22:48 (CET)
Gør du bare det, hvis du har lyst. Hvis det giver problemer, kan det jo rettes tilbage. --Troels Nybo 6. nov 2004 kl. 23:04 (CET)

Ridder af Dannebrog?[rediger kildetekst]

Michael Laudrup er med i kategorien Kategori:Riddere af Dannebrog. Hvad og hvornår? --MGA73 3. sep 2008, 23:34 (CEST)