Diskussion:Mie-spredning

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fysik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fysik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fysik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Bindestreg?[rediger kildetekst]

Bør artiklens artikel ikke være Mie-spredning? Jeg ved bare ikke, hvordan man ændrer en titel. En ekstra bemærkning: Artiklen indeholdt desuden en del stavefejl, og så man nærmere på disse, lignede det umiskeldeligt en ikke helt perfekt tysk oversættelse. Kan det passe? Det er vel ikke nødvendigvis noget problem, med mindre det er afskrevet fra en bog. --Badeklovn 16. nov 2006 kl. 18:57 (CET)

Siden skal nok nærmere flyttes til Lorenz-Mie-teorien som den kaldes i første linje. Hvad der er mest korrekt har jeg ingen ide om. Titlen ændres når siden flyttes til et nt navn. --Rune Magnussen 16. nov 2006 kl. 19:09 (CET)