Diskussion:Modernisme

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel er en del af WikiProjekt Mellemkrigstiden, et forsøg på at forbedre artikler om Mellemkrigstiden på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Denne artikel består af to ordrette udklip fra Pax-leksikons artikel om emnet. Går det, eller skal artiklen slettes?

Det går ikke - det er rendyrket, dogmatisk 70er-marxisme og lidet relevant som definition eller beskrivelse. --Sangild 29. dec 2005 kl. 18:08 (CET)

Bør vel opdeles i afsnit (indledning mm) og så rydde lidt op i det som allerede blev skrevet i 2005 :o rlp 22. okt 2009, 22:43 (CEST)

Det går du da bare i gang med! Venligst Harne 23. okt 2009, 05:22 (CEST)

Forslag til sletning, taget delvist fra https://www.itslearning.com/eportfolio/view/ViewItemFile.aspx?PortfolioID=472&PortfolioItemID=82&PortfolioItemFileId=2241&Customer=kghf. ergo manglende rettigheder!