Diskussion:Naglfar (band)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Metal, et forsøg på at koordinere dækningen af heavy metal-musik og undergenrer på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen hvis diskussionsside denne skabelon sidder på, eller besøge projektsiden hvor du kan deltage i projektet.

Flyt artikel[rediger kildetekst]

Hovedbetydningen af ordet Naglfar er vel denne: en:Naglfar - denne artikel bør derfor IMO hedde Naglfar (band). --Ktp72 20. aug 2007, 09:46 (CEST)

Den betydning har vi nu under Nagelfar (nordisk mytologi). Det er muligt, Naglfar bør henvise dertil. --Pred (diskussion) 22. aug 2007, 23:06 (CEST)
Sørme ja, men jeg mener at ovenstående bør ske, da Nagelfar er en modernisering af det gamle egenavn Naglfar. --Ktp72 23. aug 2007, 10:34 (CEST)
Som jeg forstår det, så er første del klaret, nemlig at flytte bandet. Tilbage er så blot at flytte "Nagelfar (nordisk mytologi)" til Naglfar (skal blot slettes først). Er det korrekt forstået? I så fald kan flytningen vel foretages, da ingen har protesteret. --MGA73 16. sep 2008, 18:53 (CEST)
Den nye version er Nagelfar altså med "e". Google har en lille overvægt af den gamle stavemåde (Nag(e)lfar skib). Jeg kan sagtens leve med det nye navn, bare det forklares i artiklen. Der bør iøvrigt henvises mellem artiklerne. --MGA73 28. sep 2008, 21:55 (CEST)
Hvis alle er tilfredse med det som det ser ud nu, så skal flytteforslaget fjernes. --MGA73 28. sep 2008, 22:16 (CEST)