Diskussion:Naruto

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Tegneserier Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tegneserier, et forsøg på at koordinere oprettelsen af tegneserierelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Artiklen Naruto er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.

Huskeliste for Naruto: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste


Naruto på DR1[rediger kildetekst]

Jeg kan altså ikke se nogen kilde (har endda prøvet Carlsens hjemmeside, men fandt intet) omkring at Naruto bliver vist på DR... Fy ha! Men mange jeg kender har sagt det passer, jeg vil bare gerne have en ordentlig bekræftelse, tak. (Skrev 87.116.62.202 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Well, Den sendes mandag kl. 16:35. ;) Josso 17. jan 2008, 17:20 (CET)

hvem der så en lavede ændringen i Naruto's alder... så siger den engelske Wiki at Naruto er 12 år i starten af serien... jeg holder mig til det faktum - accRei

Ucensureret version[rediger kildetekst]

Tænkte på om der er nogen der kan finde den ucensurerede version af Naruto, på DR1's hjemmeside? Kan selv ikke finde den. Josso 17. jan 2008, 17:20 (CET)


- Well, hvis du er en natteravn kan du se den på DR1 hver torsdag efter midnat, sendetidspunktet spænder lidt, så tjek evt programoversigten inden ;) Desuden er "Naruto Uncut" kun nået til afsnit nummer 3 mener jeg, så den er en del bagefter den dansk dubbede version der kører 16:25 hver mandag, men.. "Uncut" er nu bedre imo.. Held og lykke og god fornøjelse :) Jeg har btw heller ikke selv kunnet finde "Naruto Uncut" online på DR's hjemmeside, så jeg har tilladt moi at rette i artiklen :) TKO 24. apr 2008, 04:41 (CET)

LAAfslået[rediger kildetekst]

Jeg tvivler ikke et øjeblik på at afslå denne artikel som lovende. Der er adskillige store problemer i artiklen. I mine øjne er den langt fra. Følgende bør i hvert fald overvejes inden den bør indstilles igen:

  • Plottet er alt for detaljeret beskrevet og virker ikke særlig encyklopædisk. Det bør kunne klares på en sjettedel af det nuværende (maks).
  • Overskriften "Hvad betyder ordene" og hele afsnittet bør flyttes til en anden artikel ala den engelske World of Naruto. Hertil bør afsnittene Sterder og vigtigste personer også flyttes sammen med organisationer/klaner. Disse afsnit kan godt fremgå af hovedartiklen, men i meget komprimeret form, hvor kun det aller vigtigste fremgår.
  • I Danmark-afsnittet er da næsten også så uencyklopædisk som det er muligt. Det skal bare slettes.
  • Afsnittene "Anime" og "Manga" bør måske gå som underoverskrifter under et afsnit kaldet "Medier" ala den engelske.
  • Overskriften: Bemærkninger omkring de vestlige versioner af Naruto er alt for lang. Omdøbes til noget mere generelt som censurering eller lignende.
  • Der mangler afsnit som "Modtagelse" og "Produktion"
  • Der er ikke en eneste kildehenvisning.

Alt i alt synes jeg, forslagsstilleren bør læse kriterierne for lovende artikler (dvs kriterierne for gode artikler). Der er meget at arbejde med inden den er klar. --Sabbe 4. maj 2011, 10:17 (CEST)[svar]