Diskussion:Nguyễn Văn Hùng

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Diskussion:Nguyễn_Văn_Hùng

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.


Slet. — (I den engelske sprog med undskyldninger / A l'anglaise, or, in the English language, with apologies.) [Begrundelse en gang.] — KC9TV (diskussion) 29. jun 2012, 10:16 (CEST)

  • Behold - Jeg har justeret den ikke så gode oversættelse, så det fremgår lidt tydeligere hvad han er. Med guldmedaljer i regionale sportslege synes jeg ikke der kan være tvivl om notabiliteten og efter justering synes jeg også det er en udmærket lille stub. --Santac (diskussion) 29. jun 2012, 10:27 (CEST)
    • [I engelsk / à l'anglais / in English: I need to have my breakfast, in England, at the moment, and I shall explain why, later. — KC9TV (diskussion) 29. jun 2012, 10:31 (CEST)]

[redigeringskonflikt

  •  Kommentar - Artiklens eksistens blev diskuteret for flere år siden på Wikipedia:Sletningsforslag/Nguyễn Văn Hùng. På denne side diskuteres ret beset om Diskussion:Nguyễn Văn Hùng skal slettes, så den er nok fejlplaceret.
    - Sarrus (db) d. 29. jun 2012, 10:35 (CEST)
  •  Kommentar - Nu har jeg også sat nogle refs på. Du har ret i at det er diskussionssiden, der er nomineret til slet. Kan også se at den sidst blev dømt til slet. Det synes jeg nu ikke den skal. --Santac (diskussion) 29. jun 2012, 17:18 (CEST)
Konklusion:
Der er ikke opbakning til at gennemføre sletning. --|EPO| COM: 15. jul 2012, 13:21 (CEST)


Sletningsforslag[rediger kildetekst]

Sletningsforslag: Nguyễn Văn Hùng

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Denne artikel er oprettet på adskillige sprog - formentlig af en og samme bruger, der ønsker at promovere Nguyễn Văn Hùng. P.t. diskuteres det både på tysk og fransk, om den skal slettes. Slet --Palnatoke 10. apr 2009, 18:34 (CEST)

Jeg foreslår ejerforholdet til de nævnte konti undersøgt nærmere og hvis det vurderes at de tilhører samme person, foreslår jeg dem blokeret (på nær den ældste) og under alle omstændigheder artiklen smidt ud. mvh Christian Giersing (diskussion • bidrag • e-mail) 13. maj 2009, 20:06 (CEST)[svar]

Konklusion:
Artiklen er allerede blevet slettet. --MGA73 17. maj 2009, 15:42 (CEST)[svar]

Anden omgang 2013[rediger kildetekst]

Ved godt det er længe siden den har været oppe at vende, men er der sket noget siden 2009 som berettiger til (fornyet) opretholdelse af artiklen?

  • Neutral Jeg har svært ved at vurdere det, men hvad siger I andre? Hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 5. apr 2013, 19:26 (CEST)
  • Behold En OL-medaljetager er notabel, derfor skal det tilsvarende indenfor asiens svar på OL da også være notabel. --Trade (diskussion) 5. apr 2013, 19:32 (CEST)
  •  Kommentar - Forskellen til den tidligere artikel er, at de nuværende handler om en sportsmad, der har opnået medaljer ved regionale mesterskaber og deltaget i OL. Den slettede artikel var rablende beskrivelse af en person, der havde lavet alt mellem himmel og jord. Ser ikke noget problem i artiklen som den står nu. Pugilist (diskussion) 5. apr 2013, 19:47 (CEST)
  • Det er vist tredje omgang - Wikipedia:Sletningsforslag/Diskussion:Nguyễn Văn Hùng - konklusion behold. Den er lidt vanskelige af holde styr på artikel pga. tegnsæt. --Steen Th (diskussion) 5. apr 2013, 20:35 (CEST)
    En, af grundene til at engelsk wiki har afskaffet at skrive artikelr med vietnamesiske diakritiske tegn. En, anden var at stort set ingen andre opslag eller encyklopædier brugte dem. Måske, et emne at tage fat på her? --Trade (diskussion) 5. apr 2013, 21:19 (CEST)
  • Neutral - Jeg kan ikke vurdere den her artikel --Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 6. apr 2013, 00:22 (CEST)
  • Behold – Er autonotabel i mine øjne. Men er dog ikke vild med diakritiske tegn heller. --Hofkas (diskussion) 6. apr 2013, 02:01 (CEST)
  • Behold Hvis I siger at en OL-medaljetager er notabel, er det da højst sandsynligt rigtigt. Så også behold herfra. Hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 9. apr 2013, 10:37 (CEST)
 Kommentar OL-medaljetagere er notable, men læser man artiklen, ser man, at han ikke er OL-medaljetager. Pugilist (diskussion) 9. apr 2013, 21:47 (CEST)
 Kommentar Han, har medaljer fra noget der helt sikkert kan kaldes for den asiatiske pendant til OL, men turneringen han vandt medaljerne i er ikke relateret til OL, ej hellere som kvalifikation. Undskyld, jeg udtrykte mig lidt klart i første besked. Vh. --Trade (diskussion) 9. apr 2013, 21:52 (CEST)
Konklusion:
Ikke konsensus om sletning. Pugilist (diskussion) 14. apr 2013, 20:59 (CEST)