Diskussion:Niarn

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aalborg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aalborg, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aalborg-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

I artiklen om Niarn bliver der skrevet om Gug: "Som ung dreng blev Niels mere og mere involveret kriminalitet, som var mere eller mindre normalt i det socialt belastede Gug." Efter at have boet i byen i de første 23 år af mit liv, mener jeg at at være kompetent til at kunne udtale mig om hvordan dette egentlig forholder sig. Gug er hverken mere eller mindre plaget af kriminalitet end andre provinsbyer. Der findes alt lige fra store villakvarterer til betonbyggerier, men der findes på ingen måde slumkvarterer (eller det der minder om det) eller udbrændte biler i Gug. Dette billede af en fattig by med meget kriminalitet er misvisende og er med til at skabe et forvrænget billede af hvordan tingene faktisk forholder sig.

3eye

Alder {{Oprydning}}[rediger kildetekst]

Der nævnes i indledningen af artiklen og i infoboksen to forskellige fødselsdatoer på Niarn, derfor jeg har indsat {{Oprydning}} i artiklen . --BillyDK (diskussion) 11. jan 2015, 18:09 (CET)

Har han sagt noget om sin alder, som tydeligvis ikke stemmer overens med vores kilder? Mvh KnudW (diskussion) 8. aug 2019, 19:44 (CEST)

Ja. Han har nævnt på hans Instagram at han er født den 10. Juli 1979 og ikke den 9. September 1979. Jeg har lavet en video-optagelse som dokumentation hvis det skal bruges til at ændre på det. Mvh Bruger:Lyngskilde
Umiddelbart siger Politiken at det er den dato vi har nu, mens Se & Hør siger den 10. juli 1979 (se her).
@Lyngskilder: Kan du linke til pågældende opslag på instagram? mvh Tøndemageren (diskussion) 9. aug 2019, 13:01 (CEST)