Diskussion:Nightcrawler

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tegneserier Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tegneserier, et forsøg på at koordinere oprettelsen af tegneserierelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Det danske navn er angivet til at være Slamkrybberen, men min hukommelse (og denne side) fortæller mig, at det snarere skulle være Sorte Springer. Hvor stammer navnet Slamkrybberen fra? --Heelgrasper 9. feb 2006 kl. 03:46 (CET)

  • Det er det navn han havde, da han var gæstestjerne i Edderkoppen #9 i 1978. På forsiden var Spider-Man og Nightcrawler oppe at slås på en forlystelse i et karneval (Ferris wheel, kan ikke huske hvad de hedder på dansk), og så står der i en orange boks: "Pas på Slamkryberens hævn" eller noget i den retning. Han bruger også det navn i selve tegneserien, så det er Nightcrawler den henfører til. Jeg kan tage et billede af det, og skrive et link til hvor jeg smider billedet op, når jeg kommer hjem. (Jeg synes også det lyder kanon dumt, men sådan valgte de at oversætte det) --Hecko X 9. feb 2006 kl. 14:22 (CET)
    Edit: Her har vi så de links jeg lovede:
    http://i5.photobucket.com/albums/y174/DarkSkaners/IMAG0006.jpg (Forsiden på Edderkoppen #9, teksten var: "Slamkryberens Hævn!", så jeg var tæt på)
    http://i5.photobucket.com/albums/y174/DarkSkaners/IMAG0007.jpg (en af de sidste sider af tegneserien, i taleboblen står: "Og til din orientering -- så er mit navn -- Slamkryberen")
    http://i5.photobucket.com/albums/y174/DarkSkaners/IMAG0010.jpg (dette er bare et billede der viser styrken af hans hale, og at denne specifike tegner har gjort hans hæl længere og gjort den til en tredje tå) --Hecko X 9. feb 2006 kl. 17:38 (CET)

Det er sikkert rigtigt, men var det ikke mere relevant at angive det navn, han havde, da serien blev udgivet på dansk som Projekt X? Eller i det mindste også angive det navn? --Heelgrasper 9. feb 2006 kl. 20:14 (CET)

  • Jo, du har ret, man burde angive det sammen med det andet navn, problemet var, at da jeg skrev artiklen, vidste jeg ikke hvad han hed i Projekt X-tegneserierne, eftersom jeg først begyndte at læse X-Men i 2001, og jeg har ikke gidet lede efter mine tegneserier med "Den Skjulte Strid", hvor det mulighvis ville have stået. Jeg har også haft ret travlt her i dag, men jeg kan da skrive det ind nu (men jeg har ikke styr på hvad år det måtte have være, så det må en anden sætte ind). --Hecko X 9. feb 2006 kl. 22:35 (CET)