Diskussion:Nihilisme

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Jeg kigger lige på artiklen lidt senere, men jeg satte QA på, fordi der tilsyneladende sker en vis forveksling af nihilisme og anarkisme. Det gælder stadig.--Heelgrasper 5. jul 2005 kl. 16:31 (CEST)

Nihilistisk Folkeparti[rediger kildetekst]

Hvorfor er det irrelevant at Danmark har nihilistisk folkeparti? Partiets ideologiske udgangspunkt er vel i nihilismen. Flix 20. jan 2010, 17:20 (CET)

Partiet ikke interessant i en international sammenhæng. Egentlig er deres interesse indenfor Københavns Kommune er endda ret begrænset. Ved valget i november opnåede de 0,4 % af de afgivne stemmer. Hvis de en dag opnår en større politisk indflydelse, kan det være interessant at beskrive dem. Men indtil da er de temmelig uinteressante. --|EPO| COM: 20. jan 2010, 17:58 (CET)

Kunne det så være en idé at omtale den nihilisme som Nihilistiks Folkeparti er ét udtryk for? Hvor vælgere tilsyneladende er ligeglade med hvem de stemmer på grundet grundlæggende utilfredhed med alle de folkevalgte?Flix 20. jan 2010, 18:09 (CET)

Det er da spændende indgangsvinkel til et emne, som kunne beskrives flere steder. Hvis du kan finde kilder, der understøtter den problematik, så er det bare at klø på. --|EPO| COM: 20. jan 2010, 18:12 (CET)


Der mangler kildehenvisning i det sidste afsnit om nihilistisk folkeparti. "En artikel" er desuden er yderst upræcist. (Skrev 95.166.44.61 (diskussion • bidrag) 1. sep 2011, 16:16. Husk at signere dine indlæg.)

Jeg har forkortet afsnittet om partiet, da det er alt for langt i forhold til partiets notabilitet og generelle betydning (eksisterer det endnu?). Jeg er lidt i tvivl om der i det hele taget er grundlag for at nævne det i denne artikel. --Saddhiyama 1. sep 2011, 16:38 (CEST)