Diskussion:Nirvana (band)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Roskilde Festival Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Roskilde Festival, et forsøg på at koordinere oprettelsen af relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Kurt Cobain opfandt ikke Grunge.

Det er en af grundene til, at artiklen er markeret for kvalitetssikring (ved markeringen skrev jeg "artiklen er i bedste fald hamrende upræcis og løs i formuleringerne; interwikis til inspiration til at gøre det bedre"). Du må meget gerne hjælpe med at forbedre artiklen. --Heelgrasper 22. dec 2005 kl. 00:43 (CET)

Desuden bør det nævnes at indtil at man har rettens ord for at der er tale om mord, bør der ikke sås tvivl om at det var selvmord på Wikipedia.

Dave Grohl er ikke med i QOTSA.

- Bør ikke omstendighetene rundt Kurt Cobains død heller stå i artikkelen om ham? - Incesticide er en samling av b-sider og demoer, og blir ikke regnet som et studioalbum. Det passer nesten bedre under samlinger.

Ja, jeg er norsk ;-).