Diskussion:Norges rigsvåben

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Norge Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Norge, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Norgerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Heraldik og Vexillologi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Heraldik og Vexillologi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af heraldik- og vexillologirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Det norske rigsvåben[rediger kildetekst]

  • "Ei upprett gull-løve på raud grunn med gullkrone på hovudet og gullskjeft sylvøks i framlabbane"
  • "En opretstående guldløve på en rød baggrund, med en guldkrone på hovedet og guld + 3x[ahva], hvor kommer det åbne gab og alt det andet fra? TherasTaneel (diskussion) 21. aug 2013, 08:51 (CEST)
  • Fra heraldisk tradisjon og normdannelse for våpenavbildninger gjennom tidene tilbake til 1100-1200-tallene.Hans Cappelen (diskussion) 21. aug 2013, 09:27 (CEST)

Ja ;) men jeg ville gerne vide hvor jeg kunne læse om det henne TherasTaneel (diskussion) 21. aug 2013, 09:29 (CEST)

Det er jo stof, som hører til i et heraldisk grundkursus. Artiklen Heraldik kunne godt bruge mere litteratur. --Palnatoke (diskussion) 21. aug 2013, 10:05 (CEST)
Yay --> Diskussion:Heraldik TherasTaneel (diskussion) 21. aug 2013, 10:09 (CEST)