Diskussion:Norske film

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Norge Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Norge, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Norgerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Sletningsforslag: Norske film

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Artiklen Norske film (ej at forveksle med Norsk film) er en "ufuldstændig liste over norske film" og henviser i øvrigt til kategorien Film fra Norge.

Artiklen er uencyklopædisk er et oplagt eksemplev på en artikel, der bør dækkes af kategori. Dertil kommer, at der stort set ikke er nogen film overhovedet i artiklen. Det encyklopædiske indhold man kunne tænke sig, er (eller burde være) dækket af Norsk film. --Pugilist (diskussion) 21. nov. 2022, 23:31 (CET)[svar]

Konklusion: