Diskussion:Ny Kirke

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kirker Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kirker, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kirkerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Kirkens navn[rediger kildetekst]

Det lader til at der er tvivl om den helt korrekte stavemåde. Har fra kirken modtaget begge. Nu vil jeg undersøge det præcist.--Steen Jeberg 10. maj 2007 kl. 12:55 (CEST)

Sognepræsten skriver dags dato: - Jeg kan dog ikke slå det fast en gang for alle, for op gennem historien har man brugt forskellige betegnelser. Så alt afhængig af hvilke kilder man bruger, vil man kunne støde på varierede stavemåder. Men vi har meddelt de forskellige off. instanser, at navnet er Ny Kirke. --Steen Jeberg 10. maj 2007 kl. 16:33 (CEST)

Artikkelen er nesten en afskrift af teksten her: Ny Kirke.dk Mvh.Anne-Sophie Ofrim 4. jun 2010, 19:17 (CEST)

Tak, det var en nyttig oplysning. Det samme gælder sikkert flere af Bruger:Sjebergs kirkeartikler. -- Mvh PHansen 5. jun 2010, 18:15 (CEST)

Svar afskrift[rediger kildetekst]

Jeg synes det er fint du gør opmærksom på ophavsretten. Jeg kan så oplyse at flere af de hjemmesider du angiver jeg skulle have kopieret fra - ikke eksisterede i 2007. Ved hver artikel er der angivet litteraturhenvisning, og der vil ganske givet hver sammenfald når teksten tages fra samme litteratur-kilde. Min fejl består i, at jeg ikke har gjort opmærksom på at teksten er skrevet af efter den i artiklen angivne litteratur. På baggrund af den rejste kritik har jeg slettet artiklen. mvh Steen Jeberg 16. jun 2010, 02:00 (CEST)

Jeg har tilpasset de tre sider Ny Kirke, Allinge Kirke og Klemens Kirke (jævnfør Brugerdiskussion:Sjeberg), så der er et link til den tekst der er taget ud. Det er nemt at genetablere dine versioner hvis du på et tidspunkt orker at indhente tilladelser (Vor Frue Kirke (Slagelse) har en sådan på diskussionssiden). Indtil da må læseren bruge linket under "Eksterne henvisninger".
Her er et par henvisninger: Kategori:Sider og filer med OTRS-tilladelse - Skabelon:TilladelseOTRS - Skabelon:TilladelseOTRS-ID - Kategori:Licensskabeloner
Her Wikipedia-diskussion:Skyd_en_kirke#Tilladelse_til_materiale_fra_Nordenskirker.dk kan du se hvor man frit kan hente materiale til kirker.
-- Mvh PHansen 19. jun 2010, 10:10 (CEST)