Diskussion:Odense Boldklub

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne artikel har følgende udmærkelser og/eller nomineringer i forskellige projekter og portaler på den danske Wikipedia:


Europæisk Resultater[rediger kildetekst]

Jeg kunne godt tænke mig at få lavet OB's europæiske resultater om, så det i stedet for en udtømmende liste over samtlige resultater i alle kampe blot fremgik af det højest opnåede niveau i den pågældende sæson. Det skulle gøre overblikket over siden væsentlig bedre og man bruger ikke halvdelen af artiklen på at skrive resultatet af en 20 år gammel kamp.

aesbech (diskussion • bidrag • e-mail)

Spillerdragter[rediger kildetekst]

Hej.

Er det muligt at jeg kan oploade den nyeste OB-trøje jeg selv har designet i paint? Ingen forskellige. Den ligner trøjen på en prik! (Der er heller ikke sponsor på)

Mvh JonasJepsen


Sort udebanedragt

Som det såt på den engelse side så spiller OB i sort udebanedragt. (Skrev 80.164.125.243 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Siebrand slettede Image:Kit_left_arm_whitestripe.png: In category [[:category:Unknown as of 4 August 2007|Unknown as of 4 August 2007]]; no source;

Siebrand slettede Image:Kit_right_arm_whitestripe.png: In category [[:category:Unknown as of 4 August 2007|Unknown as of 4 August 2007]]; no source;

-- CommonsTicker 21. aug 2007, 16:17 (CEST)

Fan-Friendship[rediger kildetekst]

Maybe there should be added a part about the Fan-Friendship between OB and the German Bundesliga-Club Hannover 96. See also here:

Er det ikke AGF der har kælenavnet "De hvi'e?"
På OB's fanklubs hjemmeside, kan jeg ikke finde noget om at de er blevet kladt "de hvi'e". Jeg ved ikke meget om fodbold, så jeg vil ikke selv rette det. --Mallingblue (diskussion) 28. apr 2014, 15:46 (CEST)

Indforstået[rediger kildetekst]

I mangel af bedre skabelon, har jeg påsat denne, da dens fokus kun er på herreholdet. Klubben har flere andre aktiviteter og hold, som slet ikke fremgår af artiklen. Denne entydige fokus er så problematisk at det skal markeres med en kvalitetsskabelon. --|EPO| COM: 25. okt 2014, 19:31 (CEST)