Diskussion:Orla Lehmann

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artiklen Orla Lehmann er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.

Huskeliste for Orla Lehmann: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Sproget bør opdateres; især bør den fortællende stil erstattes af encyklopædisk sprogbrug.
  • Mere præcise kildeangivelser kan ønskes, gerne med referencer til specifikke tekststykker.

LA afslået[rediger kildetekst]

Jeg vælger at afvise artiklen som lovende på nuværende tidspunkt. Jeg finder det ikke muligt at artiklen inden for overskuelig fremtid kan blive god via brugerbidrag. Der er ikke forsøgt arbejdet på artiklen siden den blev hentet fra DBL i november sidste år. Sproget, som også påpeget i huskelisten, lider alvorligt af at være gammeldags og fortællende. Afsnitsinddelingen overskueliggør bestemt ikke artiklen, og jeg synes, afsnit som starter "I disse år falder også hans hovedvirksomhed..." og dernæst ikke på nogen måder fortæller, hvilke år der er tale om, viser meget godt hvilke problemer de nuværende afsnitsopdelinger står over for. Mvh Sabbe 1. apr 2011, 14:25 (CEST)

Falstertalen[rediger kildetekst]

Den falsterske tale er emnet for denne artikel. --Palnatoke (diskussion) 25. apr 2013, 08:47 (CEST)