Diskussion:Pæderasti

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Ifølge den engelske wikipedia betyder pederasty(pæderasti) noget andet: 1) seksuelt forhold mellem en ung person person og en ældre 2) analt samleje

Desuden, vil jeg mene at ordet betyder barnekærlighed, og ikke drengekærlighed. Det står desuden også i den engelske wikipedia.

Velle 5. jan 2009, 13:48 (CET)

Vedr. fjernet link til drengeelsker[rediger kildetekst]

Jeg fjernede drengeelsker som link (ikke som tekst), da artiklen drengeelsker - som jeg samtidig modificerede og foreslog modificeret yderligere - var mere end blot en lille smule skummel.

Jeg kan ikke finde seriøse links til et begreb der skulle hedde drengeelsker andet end i wikipedia, eller de der direkte har kopieret den tekst der var på wikipedia... og artiklens indhold var, uden kildehenvisninger eller andet, at man ikke var pædofil blot fordi man var seksuelt tiltrukket til børn, hvilket er ukorrekt i henhold til såvel artiklen selv, som de øvrige artikler om emnet på wikipedia.

Drengeelsker står tilbage som en ikke-artikel der mest ligner et usubstantieret ordbogsindlæg - med et ord der ikke lader til at stå i andre ordbøger - så som reference virker det lidt som en cirkelrefererende kilde til pseudotroværdighed.

Jeg har forståelse for at linket blev sat tilbage, da der reelt er en artikel, men så gerne om en eller anden med indsigt i emnet kunne afkræfte at det skulle være skummelt.

SorenOlin [ talk to me ] 6. nov 2011, 13:02 (CET)