Diskussion:Papegøjenæb (værktøj)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Det er forskellige slagts værktøj der kaldes papegøjenæb, herunder en glarmesters tang til afbrækning af glaskanter, men også bellahøjjern har fået denne betegnelse. Nu kommer problemet (for mig) fordi ordet papegøjenæb bliver henvist til Bellahøjjern.

Du klikker på papegøjenæb, og under overskriften i artiklen du kommer til, står der omdirigeret fra papegøjenæb.Dette link åbner redirect-siden for redigering, så du kan lave en flertydig eller blot en samleside om alle de uornitologiske papegøjenæb, du kan finde. Iøvrigt er jeg ikke enig med universaltangen - det er i mit fag (elektronik, dvs. jern og metal) en fladtang med riflede kæber, en halvrundt takket fordybning i hver kæbe og et hul meed bidetangskæber (svært at beskrive, men vi kender den nok alle).--Jørgen 3. aug 2005 kl. 23:39 (CEST)
Ja, det er da en besværlig vej til denne side. Så jeg vil foreslå, at man fjerne den 'redirect', der fører til et værktøj, jeg ikke kender til - noget med Bellahøj?? --hansjorn 4. aug 2005 kl. 09:25 (CEST)

Det lyder meget rimeligt, det du der skriver. Lidt indviklet måske, eller jeg er for træt til at læse indenad. Måske du har ret i det med universaltangen, skønt din besktivelse ligner den jeg kaldet papagøjenæbs- eller vandpumpetang. Je skal nok få set på det - blot ikke i aften. --B. Mathias Askholm 17. jul 2006 kl. 21:10 (CEST)