Diskussion:Parsifal

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artiklen Parsifal er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Artiklen Parsifal har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 16, 2012.

Huskeliste for Parsifal: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Hvad er det, Percival søgte?[rediger kildetekst]

Der står i artiklens indledning, at Percival søgte efter spydet, der blev brugt til at stikke Jesus med efter korsfæstelsen. Men på en-wiki står der, at han søgte efter den hellige gral. Hvad er korrekt? --Arne (Amjaabc) 28. feb 2012, 09:18 (CET)

Ja - her er der divergens om hvad der søges efter, den store danske omtaler ham som en gralsridder. --Villy Fink Isaksen 28. feb 2012, 10:44 (CET)