Diskussion:Perler for svin

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Bibelen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Bibelen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af bibelrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Ifølge http://www.pib.dk/dk/pearlsbeforeswine.html skal "svin" være med stort s, når vi taler om tegneserien. Jeg vil næsten være tilbøjelig til at mene, at artiklen her burde erstattes af en omtale af udtrykket perler for svin, selvom der ikke kan siges så meget om det og forsynes med et link til Perler for Svin, hvor man evt. kunne overføre den nuværende tekst, evt. suppleret med lidt info fra linket anført ovenfor. --Heelgrasper 2. jan 2006 kl. 19:46 (CET)

Jeg er noget af et brokkehoved, men når nu artiklen ikke længere handler om tegneserien skal "svin" vel ikke være med stort S? --Heelgrasper 9. jul 2006 kl. 00:39 (CEST)

Ville nok være på sin plads. Men lige nu er jeg for søvnig til at udføre arbejdet. Så hvis du selv gør det er det ok med mig :) --|EPO| 9. jul 2006 kl. 00:42 (CEST)