Diskussion:Peter Pan

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 1950'erne, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 1950'er-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

195.47.133.130 har ændret teksten (der oprindeligt er formuleret af mig) fra der handlingsmæssigt følger Peter Pan og Wendy-historien til der handlingsmæssigt, men ikke indholdsmæssigt følger Peter Pan og Wendy-historien. Handlingen er vel en del af indholdet, og vel det indhold man kan overføre fra en bog til en tegnefilm. Kapitelstrukturen giver for eksempel ikke mening at overføre. Måden man beskriver en person på i en roman er i sagens natur heller ikke ens med tegnefilmens måde. Etc etc. Så jeg forstår ikke hvad tilføjelsen skal fortælle. Er der nogen, der kan fortælle mig, hvad det betyder? Og hvis vi finder ud af, hvad det betyder, kan det så ikke stå der i stedet for? --tsh 29. jan 2005 kl. 16:50 (CET)

Flytning og udeståender[rediger kildetekst]

Jeg har som foreslået i 2007 (Diskussion:Klokkeblomst) sammenskrevet flere af artiklerne om Peter Pan-figurerne under Peter Pan:

Der er som følge af sammenskrivningen flere inter-wiki-henvisninger til samme sprog. Fx er der følgende henvisninger til den engelske:

  • Peter Pan (Peter Pan)
  • Neverland (Ønskeøen)
  • Wendy Darling (Wendy)
  • Tinker Bell (Klokkeblomst)

Men da det i Wikipedia blot "kastes" ude i siden, står der "English" flere gange. Det kunne være rart, hvis man kunne sortere henvisningerne under hver sin overskrift. Jeg kan ikke finde ud af det og hvis ingen andre kan, så må man enten leve med det eller slette henvisningerne, så der kun er henvisninger vedr. Peter Pan.

Kategorien Anders And har nu fået "Peter Pan" som medlem i stedet for "Kaptajn Klo". Jeg har ikke lige en løsning på stående fod. Måske kan en af jer andre hjælpe?--MGA73 21. aug 2008, 17:03 (CEST)

Der skal (normalt) kun optræde én henvisning til hvert sprog i en artikel. Hvis indholdet af artiklen på dansk, bliver behandlet gennem flere artikler (se f.eks. hjertestop), kan det være nyttigt med flere henvisninger til samme sprog. I dette tilfælde, handler artiklen på dansk om Peter Pan og derfor skal henvisningerne til andre sprog også være til denne figur. --|EPO| 21. aug 2008, 17:45 (CEST)