Diskussion:Pil (Salix) i Danmark

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Pil (Salix) i Danmark

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Så vidt jeg kan se indeholder denne artikel ingen ekstra information - bare en masse ekstra links til uskrevne artikler. Se dog Diskussion:Pil_(Salix)_i_Danmark - der er også et gammelt sammenskrivningsforslag. --Honymand (diskussion) 22. jun 2014, 20:28 (CEST)

  • Slet - Kan vi ikke nøjes med artiklen Pile-slægten? Jeg ændre gerne min holdning, såfremt det giver god mening i at beholde Pil_(Salix)_i_Danmark. --Kontoreg(Henvendelse) 23. jun 2014, 13:01 (CEST)
  • Sammenskriv - Jeg synes, at listen bør indgå i artiklen Pile-slægten, som så kunne udvides (hvilket er tiltrængt). Rmir2 (diskussion) 23. jun 2014, 18:22 (CEST)
  • Behold eller Sammenskriv -- Zoizit (diskussion) 25. jun 2014, 21:32 (CEST)
  • Slet - Jeg mener også at vi p.t. kan nøjes med artiklen Pile-slægten, men ligesom Bruger:Kontoreg ændrer jeg gerne holdning hvis altså der er nogen der kan skrive en god artikel om Pil i Danmark. Det er absolut relevant, men den nuværende artikel indeholder så vidt jeg kan se absolut ingen ekstra information --Honymand (diskussion) 3. jul 2014, 12:53 (CEST)
Konklusion:
Jeg tillader mig at slette artiklen uden at sammenskrive. Dette skyldes at mængden af information i nærværende artikel, der ikke findes i målartiklen, ligger på at absolut minimum. En sammenskrivning forekommer derfor overflødig. --|EPO| COM: 16. jul 2014, 13:21 (CEST)

Denne artikel må vel også flyttes fra Pil (Salix) i Danmark til noget andet efter afstemningen om plantenavne. Jeg foreslår det mere mundrette Danske piletræer. --Maitch 11. jan 2006 kl. 19:53 (CET)

Jeg synes nu personligt at titlen "Pil i Danmark" er bedre! Men bortset fra det så synes jeg det er mere logisk at sammenskrive den med artiklen Pile-slægten som foreslået - eller endre bedre: Bare slette den - så vidt jeg kan se indeholder den intet ekstra information - blot en endnu længere liste til uskrevne artikler. --Honymand (diskussion) 22. jun 2014, 20:24 (CEST)