Diskussion:Pinkly Smooth

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Pinkly Smooth

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
  • Slet - Bandet er ikke bemærkelsesværdigt. De eksisterede et år, lavede et album og er opløst. BarkingFish 27. jan 2012, 22:21 (CET)
  • Behold - Projekt lavet af notable musikere, og med IW. Ikke kontroversielt, så det kan ikke genere nogen - Nico 29. jan 2012, 21:32 (CET)
  • Slet - medmindre de har lavet pladeudgivelser eller lignende, kan et så kort mellemspil ikke anses for notabelt. --Rmir2 30. jan 2012, 18:45 (CET)
  • Behold Bandet udgav Unfortunate Snort i 2002. Den engelsksprogede wiki anser bandet for notabelt med næsten 500 editeringer siden 2005. Jeg ved godt, at dansk wiki ikke er engelsk wiki, men vi afviser ikke noget, fordi det er fremmed. Jeg kender ingen normer, der siger, at andre landes musik er mindre notabel fordi den kommer fra andre lande. Peter Mulvany 31. jan 2012, 01:55 (CET)
  • Det forhindrede nu ikke et flertal i i 2011 at erklære latinamerikanske musikere i stort omfang unotable. Efter min mening var der flere af dem, som dengang blev slettede, der var mere notable end den foreliggende gruppe. --Rmir2 31. jan 2012, 06:47 (CET)
  • Behold - Selv om projektet var et "mellemspil", så kan det da godt være notabelt. Der findes mange sådanne "mellemspil" i musikhistorien (Blind Faith, Derek and the Dominoes, Starfuckers og mange andre). Det er notable musikere, og der er iw'ere. Ser ingen grund til at slette den information, som artiklen indeholder. Pugilist 31. jan 2012, 09:34 (CET)
  •  Kommentar til Pugilist: Dit argument holder efter min opfattelse ikke. Selv om et "mellemspil" består af anerkendte musikere, behøver mellemspillet jo ikke også at gøre det. Oplysningerne om mellemspil kan (bedre) indskrives i artiklerne om de pågældende musikere. --Rmir2 5. feb 2012, 18:23 (CET)
  •  Kommentar Til Rmir2: Som jeg forstår din bemærkning, er du vist enig i, at et "mellemspil" kan være notabelt. Det, der så er tilbage, er blot en sædvanlig vurdering af, om "mellemspillet" konkret har været notabelt, og her er vi tilsyneladende uenige, hvilket vi jo har ret til at være. Jeg studser nu lidt over, at du i din begrundelse for sletning anførte "medmindre de har lavet pladeudgivelser ... kan et så kort mellemspil ikke anses som notabelt". Nu viser det sig, at de har udgivet et album (der oven i købet er selvstændigt omtalt på seks wikier), hvilket vel nærmest med dit oprindelige argument burde føre til behold. Men jeg respekterer naturligvis, at du desuagtet mener, at artiklen skal slettes. Pugilist 5. feb 2012, 20:50 (CET)
  •  Kommentar Til Pugilist: Du har forstået mig rigtigt. Nøgleordet er "kan være". Når jeg læser omtalen under andre landes wiki af dette musikalske mellemspil føler jeg mig ikke overbevist om notabiliteten. Det kan være, at det skyldes, at mine musikalske interesser går i anden retning. Skulle det ske, at et flertal vurderer sagen anderledes, bøjer jeg mig naturligvis uden at kny. Hvis jeg var blevet overbevist af de andre wikier ville jeg heller ikke tøve med at ændre min holdning. Men som forholdene er, må jeg desværre fastholde mit hidtidige standpunkt. Og som du selv siger kan vi sagtens være uenige og alligevel respektere hinandens syn på sagen. --Rmir2 6. feb 2012, 20:20 (CET)
Konklusion:
Ikke konsensus om sletning. Artiklen beholdes. --Rasmusbyg 12. feb 2012, 01:05 (CET)