Diskussion:Plesners fragment

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg afstår fra at rette formelle småting i denne og de andre Saxo-fragment-artikler, fordi de bygger på engelske artikler hvis kvalitet jeg er usikker på. -- Sebastjan 9. aug. 2005 kl. 15:30 (CEST)

Ja, måske var der nogle, der har information angående fragmenterne eller man kunne rette henvendelse til det Kongelige Bibliotek. -- Kasper Holl 9. aug 2005 kl 15:39 (CEST)
Man bør nok være tilbageholdende med at ulejlige KB med mindre der er tale om spørgsmål som ikke kan klares andre steder. -- Sebastjan 9. aug. 2005 kl. 15:50 (CEST)

Fundet i 1877 af C. U. A. Plesner i Geheim-arkiver, hvor det blev brugt som hæfteliste om Kristianstads lenvæsen-skattemandtal fra 1623.

Der må vel være tale om Gehejmearkivet, hvor Christian Ulrik Adolf Plesner ifølge Dansk biografisk leksikon (1. udgave) var ansat. Jeg er forøvrigt ikke helt sikker på, hvad der menes med hæfteliste.--Heelgrasper 9. aug 2005 kl. 17:15 (CEST)