Diskussion:Porsche

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Biler Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Biler, et forsøg på at koordinere dækningen af biler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne artikel er en del af WikiProjekt Mellemkrigstiden, et forsøg på at forbedre artikler om Mellemkrigstiden på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Ikke korrekt[rediger kildetekst]

Denne tekst er ikke korrekt og der mangler kilde på påstandene: "Porsche købte engang ca 50% af aktierne, i Volkswagen (for beskytte imod konkurs), men tilbage i 2012 solgte de dem igen, og Volkswagen har købt aktier i Porsche, for omkring 33 milliarder. De ejer ca 50,7 procent af VW, og er nu fremtidigt tætte samarbejdspartnere. Porsche købte disse pga de ville overtage, men da finanskrisen brød ud var de intet værd og var nødsaget til at sælge dem igen. [kilde mangler]" --JBM (diskussion) 21. jul 2020, 22:45 (CEST)