Diskussion:Quadriga (firspand)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Om brug af den rigtige {{harflertydig ...

Denne artikel omhandler et firspand. Opslagsordet har også en anden betydning, se Quadriga (fortolkningsmetode)., er denne henvisning ikke overflødig ? --Ultraman 27. jul 2006 kl. 23:33 (CEST)
Eftersom begge hedder Quadriga er opslaget flertydigt og så benytter man en flertydig-skabelon - også selvom det er to vidt forskellige ting. Således opretter man også Quadriga, der henviser til de to forskellige quadriga'er. --|EPO| 27. jul 2006 kl. 23:48 (CEST)
Der er oprettet flertydig side ved navnet Quadriga. Man kan forestille sig at der med tiden bliver 10 henvisninger til Quadriga. Skal disse henvisninger også placeres i toppen af respektive artikler? Er vi så ikke lidt langt ude ? --Ultraman 27. jul 2006 kl. 23:54 (CEST)
Det er sådan hele vores flertydighedssystem gerne skulle virke. At der endnu ikke er sat harflertydig-skabeloner ind halvdelen af stederne er ikke med vilje, men noget vi mangler at gøre. Harflertydig-skabelonen er sidenhen blevet ændret fra at være meget dominerende til som den ser ud idag, så jeg ser ikke noget problem rent udseendemæssigt. --Anjoe (Anders) 30. jul 2006 kl. 12:58 (CEST)

Naturligvis er det i mange tilfælde nøvendigt med flertydige skabeloner, men i aktuelle tilfælde vil skabelonen

For alternative betydninger, se Quadriga. nok være hensigtmæssig, kun en linie, jævnfør diskussion Diskussion:Quadriga --Ultraman 30. jul 2006 kl. 13:33 (CEST)


Depot for Ultramans eksempler på firspand - overført fra Quadriga hvor de ikke hører hjemme[rediger kildetekst]

Da disse eksempler nu har tjent deres polemiske formål - jvf Ultraman ovenfor og Diskussion:Quadriga, Diskussion:Bane - anbringes de her så de eventuelt kan bearbejdes og indføres i den artiklen de hører hjemme i.

Skulpturer (af firspandet)[rediger kildetekst]

-- PHansen 31. jul 2006 kl. 13:04 (CEST)

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

  • Image:SNGANS_259.jpg:

Rtc satte slettemarkør TfdTemplate:CNG(diff); Images:

-- CommonsTicker 25. mar 2007 kl. 08:12 (CEST)