Diskussion:Quake II

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Computerspil Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Computerspil, et forsøg på at koordinere forbedringer og oprettelser af computerspilsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Tilf. af 20. jul 2016, 20:45‎ 81.161.190.69, Flyttet fra artikel:

Du kan laese mere om quake 2 i dag paa den officielle id software side eller et af nedenstaaende links:

http://q2.rlogin.dk

http://quake2.com

Selve spillet quake 2 var banebrydende indenfor fps genren, og utallige spil har sidenhen vaeret baseret paa den revolutionerende quake 2 engine som var helt ny da den kom frem, heraf Unreal, Half-life mf.

Utroligt hoejt action tempo, moerke quake kaeldre kendetegner quake-genren af fps spil.

De spilles oftes online og til store lan partys hvor det altid er den nyeste quake version der spilles. Men de gamle kendere haenger stadig ved de gamle versioner, som de siger er de bedste, gaar rygterne.

Doom, Quake 2 osv. har stadig en utrolig stor fan skare online af spillere, netop pga det var saa revolutionerende et spil da det kom ud.

slut flytning (Nico (diskussion))