Diskussion:Quentin Tarantino

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg kan se at du har lavet nogle ændringer og det ser fint ud. Jeg har dog en lille anke. Du har ændret barndomsven til ven. Ifølge en bog jeg er ved at læse for øjeblikket er de to, Tarantino og Avary, ikke længere på talefod. Det var derfor jeg skrev barndomsven.

Isfisk 23. okt 2004 kl. 14:05 (CEST)

Kunstværker?[rediger kildetekst]

Jeg vil betegne følgende sætning som værende subjektiv: Udover hans kunstværker er han også kendt for at være Buddhist. Er der andre, der kan bakke mig op om denne? Frederik Hjorslev Poulsen 3. okt 2011, 18:40 (CEST)